Iedere maandagavond is er Schilderclub.   

Juli;

van vrijdag 5 juli t/m 28 juli is het atelier gesloten.

Augustus;

De hele maand augustus is er Zomerclub voor 'Jong & Ouder', met verschillende creatieve activiteiten. Misschien zelfs wel buiten! Er is ook speciaal in die maand 'Kids-Zomerclub' voor de creatievelingen die zin hebben om een paar uurtjes te komen schilderen en/of knutselen.

zaterdag 3 augustus gaan we met de Teken- & Schilderclub Buiten schilderen in de Buurttuin de Zoete Aarde in Zoetermeer. Lijkt het je ook leuk om eens daar in de tuin te schilderen, informeer via het contactformulier op deze site naar de mogelijkheden.

dinsdagochtend 5 augustus geven we tijdens de ochtend van het Mama Café , een creatieve zomerse workshop voor de broertjes en zusjes die vakantie hebben en meekomen naar het Mama Café.

September;

Vanaf dinsdagmiddag 3 september is er voortaan iedere dinsdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur 'Teken en Schilderclub' !!

Haakfeestje komt er aan!!

HOPELIJK 28 september, Urban Hippie Markt.

SAVE THE DATE! 29 september , Creatief & Wijn Thema Spanje.

 

 

Ouder & Kind activiteit.  

Tijdens deze middag wordt er een verhaal voorgelezen. Na het verhaal gaan de kinderen met hun moeder of vader, grootouder of begeleider samenwerken aan de creatieve activiteit die betrekking heeft op het verhaal. Tijdens de afgelopen ouder-kind activiteiten is gebleken hoe leuk en goed het is om samen iets moois te maken en gezellig creatief bezig te zijn, "mooie momenten worden goede herinnering". Natuurlijk is er tijdens de ochtend koffie/thee met wat lekkers en voor de kinderen drinken met iets lekkers. Deelname aan deze activiteit voor kinderen vanaf 3 jaar t/m 6 jaar kost €12,50 per stel. Aanmelden graag via het contactformulier op de website