Iedere maandagavond is er Schilderclub.   

28 maart gaat Eef op herhaling BHV en EHAK.

2, 3 en 10 april gaan we Paasstippen.

weekend  5, 6 en 7 april,  zijn we met 'Feestje bij Eef' op het Groen-plein op de Creabeurs Broodfabriek, voor Groenworkshops.

week 15 & 16, van 9 t/m 18 april zijn de Paasworkshop met uitzondering van de maandagavond. Groendecoratie en Paas Stippen.

27 april Koningsdag heeft 'Feestje bij Eef' een kraam met leuke freubels en Open Atelier!!

 

Ouder & Kind activiteit.                                                                                                                                                                            Tijdens deze ochtend wordt er een verhaal voorgelezen. Na het verhaal gaan de kinderen met hun moeder of vader, grootouder of begeleider samenwerken aan de creatieve activiteit die betrekking heeft op het verhaal. Tijdens de afgelopen ouder-kind activiteiten is gebleken hoe leuk en goed het is om samen iets moois te maken en gezellig creatief bezig te zijn, "mooie momenten worden goede herinnering". Natuurlijk is er tijdens de ochtend koffie/thee met wat lekkers en voor de kinderen drinken met iets lekkers. Deelname aan deze activiteit voor kinderen vanaf 3 jaar t/m 6 jaar kost €12,50 per stel. Aanmelden graag via het contactformulier op de website