Iedere maandagavond is er Schilderclub.     

week 47 & 48; Sinterklaas etagère of schaal, stippen of schilderen. Wil je liever vast voor de Kerst stippen bv een etagère, schaal, leuke beker of je eigen Kerstballen? Dat kan natuurlijk ook!

Kerst Groen workshops; op dinsdagavond 11 & 18, woensdagavond 12 & 19, donderdagavond 13 & 20, vrijdagavond 14 december. Start om 19:30 uur. Wil je een keer overdag komen met bv een groepje vriendinnen, familie, buurvrouwen of collega's? Vraag naar de mogelijkheden.

Zaterdagochtend 15 december is er bij genoeg animo een Kerst-Winter ouder-kind activiteit    'Kerstmis met Fien & Milo' we knutselen een sneeuwpop en gaan aan de slag met dennengroen.                                                                                                   Tijdens deze ochtend wordt er een verhaal voorgelezen. Na het verhaal gaan de kinderen met hun moeder of vader, grootouder of begeleider samenwerken aan de creatieve activiteit die betrekking heeft op het verhaal. Tijdens de afgelopen ouder-kind activiteiten is gebleken hoe leuk en goed het is om samen iets moois te maken en gezellig creatief bezig te zijn, "mooie momenten worden goede herinnering". Natuurlijk is er tijdens de ochtend koffie/thee met wat lekkers en voor de kinderen drinken met iets lekkers. Deelname aan deze activiteit voor kinderen vanaf 3 jaar t/m 6 jaar kost €12,50 per stel. Aanmelden graag via het contactformulier op de website