Even voorstellen...

Want wie is nou die 'Eef'?

Mijn naam is Eva-Mary Crone en voor velen gewoon 'Eef'. Ik ben een trotse moeder van twee geweldige dochters en schoonzoons, gelukkig samenwonend en oma van twee kleinkinderen.                                         Een creatieve ziel, die altijd wil maken, houdt van de zee, bloemen en vogels. Het liefst mijn energie oplaadt door in de natuur te wandelen, in de buurt van water te zijn en 'last but not least', met mijn familie en vrienden tijd door te brengen. De seizoenen hier in Nederland vind ik heerlijk. Natuurlijk heb ook ik wel mijn voorkeur voor een seizoen maar de afwisseling is heel goed. Zelf word ik door die wisseling van de seizoenen en de kleuren geïnspireerd en zal dat altijd terug laten komen in de sfeer van het atelier.

Als kind ben ik altijd creatief bezig geweest en heb ik in onrustige periodes, vaak rust kunnen halen uit tekenen en schilderen. Ik ging al op jonge leeftijd naar een teken en schilderclub en dat heb dat eigenlijk mijn hele leven, met korte onderbrekingen, vast gehouden.  Op school heb ik al leren haken en thuis van mijn moeder leren breien. Ik heb altijd veel creatieve cursussen gevolgd en door de jaren heen echt heel veel workshops gevolgd. Contact met mensen vind ik leuk en ik heb altijd erg genoten van mijn werk met kinderen. Ik ben in het bezit van verschillende diploma's, waaronder; KV/JV en HBO Management Kinderopvang. Ik heb een geldige VOG en een door het Oranje Kruis afgegeven Certificaat EHAK, EHBO en BHV, voor de laatste twee genoemde ga ik ieder jaar op herhaling.                                                                        

De passie om mijn eigen atelier op te zetten komt voort uit de behoefte om mijn creativiteit over te dragen op andere mensen zodat zij hieraan ook plezier kunnen beleven. Ik denk dat ontspannen door creatief bezig te zijn, een verrijking is voor iedereen.

 

Tijdens 'feesten' voor grotere groepen in het atelier,  creatieve markten  of evenementen op locatie zal je kennis maken met een van mijn dochters of mijn man, die mij dan ondersteunen en helpen waar nodig. 

 

"Being creative is not only a hobby. It is a way of life."

 

 

 

 

IMG_20160528_173230
60473404_1065125130354477_3660584086461743104_n
56350715_1038397753027215_6326665166935031808_n

Werkervaring

Na 26 jaar werkervaring in de kinderopvang gaat er , met 'Feestje bij Eef' een eigen creatief atelier, een wens in vervulling. De ervaring die ik heb opgedaan als pedagogisch medewerker en locatiemanager in de kinderopvang kan ik goed toepassen. Creatief bezig zijn is goed voor  iedereen. Het kan een waardevolle, ontspannen, plezierige en inspirerende belevenis zijn voor velen. Tijdens mijn werk met kinderen heb ik ervaren dat veel kinderen voldoening halen uit en plezier beleven aan het ontdekken en werken met verschillende materialen. Zij staan nog open, zijn nieuwsgierig en leergierig om verder te ontdekken. 

Creatief bezig zijn is niet alleen leuk maar creatieve activiteiten prikkelen de fantasie, stimuleren de ontwikkeling van creativiteit en het creatief denken in andere situatie, een mooie positieve ontwikkeling voor de intelligentie.         

Het samen creatief bezig zijn in een fijne ontspannen sfeer is een perfecte ontspanning en de juiste basis voor ontplooiing. Ik wil met het aanbieden van creatieve activiteiten in het atelier, bereiken dat men ontspannen een leuke en feestelijke ervaring rijker is en geprikkeld wordt om meer creativiteit in zijn dagelijks leven op te nemen.

 

IMG_20151002_110721