HET CREATIEVE ATELIER

Het atelier is een heerlijk lichte ruimte, van 80 m2, met een huiselijke, gezellige sfeer. Er zijn 3 grote lossen tafels waarmee de indeling van de verschillende werkplekken steeds anders ingedeeld kan worden. Bij de keuken is een gezellige hoek ingericht waar je even kan genieten van een kopje koffie en/of thee.

Voor leden van de Schilderclub is er een plekje om een schilderdoek en/of wat materiaal te laten staan.

In het ‘winkeltje’ in het atelier zijn ook verschillende materialen te koop om thuis door te kunnen gaan met een leuke hobby.  bv acrylverf van Talens Amsterdam, Talens canvas schilderdoeken, Porseleinverf van Pebeo. Van het merk Bobbiny garen in 3 diktes en het Macramé cord.  Verschillende soorten wol, acryl en katoen.  Ook kleine handgemaakte cadeautjes zijn hier te koop. 

Bereikbaarheid

Met de auto
Het atelier is makkelijk per auto te bereiken. Er is een groot parkeerterrein voor de deur. De Oude Dorpskern biedt eveneens voldoende parkeergelegenheid, waar u de eerste 3 uur gratis kan parkeren Let wel op, hierbij is het gebruik van een blauwe parkeerschijf wel verplicht!

Openbaar vervoer
Het atelier is makkelijk per openbaar vervoer te bereiken, want Randstadrail 3 en 4 komen op een loopafstand van +/- 10 minuten.

Scroll naar boven