CREATIEVE FEESTJES

Mensen hebben allemaal wel regelmatig een reden om iets te vieren en anders is het helemaal niet verkeerd om zonder directe aanleiding iets gezelligs en creatiefs te doen en er een feestje van te maken! Maar heb je nu wel een reden om een feestje te vieren bijvoorbeeld jouw verjaardag, of omdat je al zolang vriendinnen bent, ’n vrijgezellenfeest of babyshower, familiedag bij creatief atelier ‘Feestje bij Eef’ is dat heel gezellig!

‘Feestje bij Eef’ volgt de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van feestjes voor kinderen en geeft daar een eigen draai aan. De activiteit zal aangepast worden aan het thema van het feest en de leeftijd van de groep feestvierders. Zelfs het atelier zal naar de verschillende thema’s worden versierd. Bij alle feestjes is er een moment om gezellig wat lekkers te eten en drinken.

Er is keus uit verschillende creatieve mogelijkheden zoals; Schilderen, Mozaïeken, Porselein stippen, Houtbranden, Needle punchen, Kralen weven, kleine tuintjes maken, macrameeën, strandtas-pimpen, seizoen gebonden activiteit met natuurlijke materialen, mixed-media, KinderkamerKunst, Kalkdoek maken, meubeltje-pimpen, handwerken noem het maar op.

Wil je een Feestje plannen? Neem een kijkje in de agenda op deze website naar de reeds geplande feestjes en workshop en de nog beschikbare dagen OF vul het contactformulier in met een vraag/voorstel. Bellen mag natuurlijk ook!

Het is ook mogelijk om op verzoek, en alleen in combinatie met een creatieve activiteit, tegen een meerprijs samen van een high tea, lunch of hapjes buffet te genieten. Dat kan voorafgaande, tijdens of na een creatieve activiteit gepland worden. Mocht u voor die uitbreiding kiezen, bent u echt een dagdeel uit met elkaar.

Kinder themafeestjes

Voor kinderen vanaf 5 jaar worden er bij ‘Feestje bij Eef’ al echte creatieve kinderfeestjes verzorgd. De woensdag, vrijdagmiddag of zaterdag zijn de favoriete dagen om een kinderfeestje te vieren. Met uitzondering van de zondag zou dit ook nog op de andere dagen te plannen zijn, je kunt zelf al een kijkje nemen in de agenda op deze website naar de reeds geplande feestjes en waar dan eventueel nog mogelijkheden zijn.

Thema’s voor een kinderfeest zijn oa ; Eenhoorn- , Prinsessen- , Elfen-, Zeemeerminnen-, Piraten-, Ballerina-, ‘Zwanenmeer’-, Dinosaurus-, Jungle-, Brandweerman-, Astronauten- en LOL feestje. Voor de feestvierders is er keus uit verschillende leuke creatieve activiteiten oa de MDF figuren die we voor bijna alle thema’s hebben. Verder is het altijd mogelijk om een eigen schilderij te schilderen, sieradendoosjes of vogelhuisje, bloemenpers dat tijdens het creatieve feestje geverfd en versierd kunnen worden. Deco patch, een eigen tijdschriftenbak versieren, een Lampenkapje decoreren voor op je eigenkamer, memobord maken. Heb je nog een goed idee, we horen het graag.

De activiteit van het feestje wordt aangepast aan het thema en de leeftijd van de kinderen. Het aantal kinderen voor een feestje is minimaal 6 en een feestje duurt  2 uur. De basiskosten voor de meesten Kinderfeestjes zijn €19,75 per kind, voor de activiteit, een vers gebakken cup cake met boter crème, limonade en wat lekkers. Bepaalde activiteiten hebben een toeslag, dit heeft met de product inkoop te maken. Wil je meteen uit school je feest komen vieren is het mogelijk om te lunchen met de feestvierders met bv pannenkoeken en/of broodjes knakworst, het feestje wordt dan met een half uur verlengd. 

Bij een Elfentuintje maken, bij het thema Elfenfeestje, werken we met verse materialen en leggen de feestvierders een tuintje aan met plantjes en mos. Dit feestje kost €21,50 per kind en is vanaf 7 jaar. Dit feestje zou ivm inkoop plantjes iets duurder kunnen zijn. 

Als alle kinderen die op je feestje komen 8 jaar zijn, is het leuk om een eigen bordje en/of beker te stippen met porseleinverf. 1 item kost €19,75 en 2 items €22,80 pp . Het feestje wordt dan ook met een half uur verlengt. Na het feestje blijven de gestipte items in het atelier om afgebakken te worden. We maken dan een afspraak wanneer alle tasjes even opgehaald kunnen worden. 

Als alle kinderen die op je feestje komen 8 jaar zijn, is mozaïeken op je feestje ook mogelijk vanaf €20,50 per feestvierder. Er zijn verschillende MDF figuren waar uit gekozen kan worden en de feestvierders gaan aan de slag met kindvriendelijke mozaïeksteentjes met afgeronde hoeken en randen. De mozaïek werkjes blijven na het feestje in het atelier om gevoegd te worden. We maken dan even een afspraak wanneer de mozaïek werkjes even opgehaald kunnen worden.

Tienerfeestje / tienerworkshop

Vanaf 10 jaar, t/m 15 jaar is het mogelijk dat we, naast alle mogelijkheden overdag, ook op vrijdagavond een creatief Tienerfeest of workshop voor je te organiseren. De activiteiten voor een Tienerfeest kunnen zijn;  je eigen bord en/of beker stippen met porseleinverf, een schilderij maken voor op je kamer, mozaïeken, Deco-patch, Borduren op canvas, Hout branden,  schilderen op hout, macrameeën, Katoenen tas of T-shirt beschilderen met textielverf. 

Het aantal tieners voor een feest of workshop is minimaal 6. De duur van een tienerfeest is ongeveer 2 uur. De kosten voor een basis tienerfeest zijn vanaf €19,75 per tiener met cup cake, lolly en drinken. Op sommige creatieve activiteiten zit een toeslag dit komt door de inkoopsprijs van die materialen.
Mozaïeken €20,50 pp. wordt na het feestje in het atelier gevoegd en kan later opgehaald worden. 
In overleg zijn er nog uitbreidingen van het feest mogelijk.

Wordt jij 16, 17 of 18 jaar en wil je deze bijzondere leeftijd graag vieren met jouw vriendinnen en een creatieve feest? Vraag naar de mogelijkheden want wij maken van er dan natuurlijk een bijzonder FEESTJE van!!

Creatief feestje

Of je nou 18, 21, 25, 32, 40, 50, 60 of 75 jaar wordt een feestje vieren met familie, vriendinnen en/of vrienden is altijd leuk en je leeftijd maakt ons niet uit!! De activiteiten voor je creatieve feest kun je natuurlijk zelf uitzoeken uit de activiteiten die wij al bieden ‘Workshops’ of een eigen idee met ons bespreken. We staan zeker open voor ideeën en nieuwe creatieve activiteiten mits voor ons ook haalbaar is, wij willen er een mooi feest van maken! Het aantal feestvierders is tussen de 4 en 16 personen. Tijdens het creatieve feest is er koffie/thee en een huisgemaakt taartje inbegrepen.  Je kan ook op verzoek samen genieten van een High tea, lunch of hapjes buffet. De duur en kosten per persoon zijn afhankelijk van de gekozen activiteit.

Babyshower

Tijdens de babyshower is er, nadat er eerder overleg is geweest met elkaar, een aangepaste workshop voor de vriendinnen en de vrouwelijke familie om de aanstaande moeder nog eens goed in het zonnetje te zetten.  Het is mogelijk om iets voor jezelf te maken of gezamenlijk iets te maken voor de nieuwe wereldburger, de babykamer of de aanstaande moeder. Een leuk schilderij maken voor de baby of kinderkamer of gezamenlijk een etagère beschilderen voor de kraamtijd met een kinderservies bijvoorbeeld, krans of bord voor aan de deur, baby-rompertje decoreren of tie dye , kledinghangertje decoreren. Eigenlijk zijn alle workshops die er gedaan worden bij het atelier mogelijk. Tijdens de babyshower is koffie/thee en een huisgemaakt taartje inbegrepen.  Je kan ook op verzoek samen genieten van een High tea, lunch of hapjes buffet. De prijs van de kosten per persoon zijn afhankelijk van de gekozen activiteit.

Vrijgezellenfeest

Gezellig op een creatieve manier het laatste vrijgezellen feestje vieren met de aanstaande bruid. De creatieve activiteit die goed past bij een vrijgezellenfeest is een leuk schilderij maken ‘Iets met Dames’ of  theeservies beschilderen/stippen voor de bruid, mozaïeken, bloemstuk maken, tapasplank decoreren, meubeltjes restylen ‘meubeltje pimpen’, gezamenlijk een Bruiloft/bruidspaar houten wegwijzer maken (zie workshops houten wegwijzer) eigenlijk zijn alle workshops die er gedaan worden bij het atelier mogelijk. Tijdens het vrijgezellenfeest is koffie/thee en een huisgemaakt taartje inbegrepen maar u kunt ook op verzoek samen genieten van een High tea, lunch of hapjes buffet. De prijs van de kosten per persoon zijn afhankelijk van de gekozen activiteit.

Scroll naar boven