Even voorstellen… Want wie is nou die ‘Eef’?

Mijn naam is Eva-Mary Crone en voor velen gewoon ‘Eef’. Ik ben een trotse moeder van twee geweldige dochters en schoonzoon, gelukkig samenwonend en oma van twee kleinkinderen. Een creatieve ziel, die altijd wil maken. Ik hou erg van de natuur en kan daar fijn mijn energie opladen door te wandelen, in de buurt van water is nog fijner en ‘last but not least’, samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden tijd vind ik ook echt heerlijk. 

De seizoenen hier in Nederland vind ik geweldig. Natuurlijk heb ook ik wel mijn voorkeur voor een seizoen maar de afwisseling is heel goed. Zelf word ik door die wisseling van de seizoenen en de kleuren geïnspireerd en zal dat altijd terug laten komen in de sfeer van het atelier.

Als kind ben ik altijd creatief bezig geweest en heb ik in onrustige periodes, vaak rust kunnen halen uit tekenen en schilderen. Ik ging al op jonge leeftijd naar een teken- en schilderles en heb dat eigenlijk mijn hele leven gedaan. Op school heb ik al leren haken en thuis van mijn moeder leren breien. Ik heb altijd veel creatieve cursussen gevolgd en door de jaren heen echt heel veel workshops gevolgd. Contact met mensen vind ik heel belangrijk maar ook leuk en ik heb altijd erg genoten van mijn werk met kinderen. Ik ben in het bezit van verschillende diploma’s, waaronder; KV/JV en HBO Management Kinderopvang. Ik heb een geldige VOG en een door het Oranje Kruis afgegeven Certificaat EHAK, EHBO en BHV, voor de laatste twee genoemde ga ik ieder jaar op herhaling.                                                                        

De passie om mijn eigen atelier op te zetten komt voort uit de behoefte om mijn creativiteit over te dragen op andere mensen zodat zij hieraan ook plezier kunnen beleven. Ik denk dat ontspannen door creatief bezig te zijn, een verrijking is voor iedereen.

“Being creative is not only a hobby. It is a way of life.”

 

117953674_3430295263687633_656072133062582287_o

 

Werkervaring

Na 30 jaar werkervaring is er met de start van  ‘Feestje bij Eef’ in 2017 een eigen creatief atelier, een wens in vervulling gegaan. De ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk als pedagogisch medewerker,  kraamverzorgSter , locatiemanager in de kinderopvang en een leven lang investeren in veel verschillende creatieve technieken, kan ik nu uitstekend toepassen in mijn eigen bedrijf. Creatief bezig zijn is goed voor  iedereen. Het kan een waardevolle, ontspannen, plezierige en inspirerende belevenis zijn voor velen. Ik heb zelf jaren kunnen ervaren dat kinderen veel voldoening halen uit en plezier beleven aan het ontdekken en werken met verschillende materialen. Zij staan nog open, zijn nieuwsgierig en leergierig om verder te ontdekken. 

Creatief bezig zijn is niet alleen leuk maar creatieve activiteiten prikkelen de fantasie, stimuleren de ontwikkeling van creativiteit en het creatief denken in andere situatie, een mooie positieve ontwikkeling voor de intelligentie.         

Het samen creatief bezig zijn in een fijne ontspannen sfeer is een perfecte ontspanning en de juiste basis voor ontplooiing. Ik wil met het aanbieden van creatieve activiteiten in het atelier, bereiken dat men ontspannen een leuke en feestelijke ervaring rijker is en geprikkeld wordt om meer creativiteit in zijn dagelijks leven op te nemen.