OVER ‘FEESTJE BIJ EEF – Creatief Atelier’

De drijvende kracht

Mijn naam is Eva-Mary Crone en voor velen gewoon ‘Eef’.
Na 30 jaar actief te zijn geweest als onder meer pedagogisch medewerker, kraamverzorgster, locatiemanager in de kinderopvang en een leven lang geïnvesteerd te hebben in het mij eigen maken van veel verschillende creatieve technieken, is met de start van ‘Feestje bij Eef’ in 2017, mijn grootste wens in vervulling gegaan: een eigen creatief atelier!

Samen bezig zijn

Het samen creatief bezig zijn in een fijne ontspannen sfeer is een perfecte ontspanning en de juiste basis voor ontplooiing.
Ik wil met het aanbieden van creatieve activiteiten in het atelier, bereiken dat men ontspannen een leuke en feestelijke ervaring rijker is en geprikkeld wordt om meer creativiteit in zijn dagelijks leven op te nemen!

Kinderen

Contact met mensen vind ik heel belangrijk maar ook leuk en ik heb altijd erg genoten van mijn werk met kinderen.
Ik heb zelf jaren kunnen ervaren dat kinderen veel voldoening halen uit en plezier beleven aan het ontdekken en werken met verschillende materialen.
Zij staan nog open, zijn nieuwsgierig en leergierig om verder te ontdekken

Niet alleen

Ik kan voor bepaalde momenten een beroep doen op een aantal hele leuke vrijwilligsters en dat is niet alleen fijn maar ook heel waardevol.  

‘Feestje bij Eef’ in het kort 

“Creatief bezig zijn is niet alleen leuk.
 
Creatieve activiteiten prikkelen de fantasie, stimuleren de ontwikkeling van creativiteit en het creatief denken in andere situatie.

Een mooie positieve ontwikkeling voor de intelligentie.”

Certificering en diploma’s

  • geldige VOG
  • KV/JV
  • HBO Management Kinderopvang
  • Certificaat EHAK,
  • EHBO
  • BHV

“Being creative is not only a hobby. It is a way of life.”

In het atelier is eigenlijk altijd wel iets te doen waarbij je kunt aanschuiven of waar je met een groepje vriendinnen of collega’s iets kunt plannen.
Kijk naar het aanbod op de site en kijk in de agenda of vraag gewoon eens naar de mogelijkheden, ik weet zeker dat we er uit komen.

Ervaringen van deelnemers

Velen hebben het atelier al gevonden en zelfs al bezocht voor een leuke workshop, een creatief kinderfeestje, vrijgezellenfeest of babyshower met High Tea of is ‘lid’ geworden van een van de clubs.

Lees meer reviews op Facebook.

Raymond de Jonge
5/5

Een feestje bij Eef is écht een feestje. Hele leuke ongedwongen sfeer. De kids zijn iedere keer weer enthousiast. Zoals bij de ouderkind activiteit waarbij ze eerst een verhaal horen in de voorleestuin en daarna zelf creatief aan de slag kunnen met pappa of mamma. Ook echt een aanrader voor een creatief kinderfeestje!

Jogien Felix
5/5

Het leukste atelier in de omgeving. Veel leuke workshops bij een gezellige lieve gastvrouw. En aanrader!

Angelique Marges
5/5

In April’18 dit atelier ontdekt door een workshop te volgen “porselein stippen”. leek me wel grappig samen met 2 zusjes. Zo’n leuke avond gehad. Warm ontvangst. Aankleding atelier zo leuk. Keek m’n ogen uit. Lekker koffie met een zelfgemaakt taartje. En de workshop heeft voor mij een chronisch virus opgeleverd. Een echte fijne hobby erbij. Volgende maand met bedrijfs uitje gaan we workshop schaduw- schilderen met een uitgebreide High tea. Heb er nu al zin in. Bedankt Eef.😊 écht een feestje bij jou🎂🎉😆👍

Heidi Overgaaauw
5/5

Al verschillende workshops heb ik hier gedaan, van porselein stippen, needlepunch, wolverven tot bloemschikken. Alles is altijd goed verzorgd en gezellig. Het atelier is ruim en licht, en heel gezellig ingericht, ik kan niet wachten tot de volgende keer!

Website ontwerp & bouw: Leo Rütgers
Scroll naar boven