155919942_3987284597988694_3405369877103271647_n

De donderdagavond is keuze-workshop avond en je kunt, na aanmelden, gezellig aanschuiven.  Maximale groepsgrote op deze avond is 8 personen zodat ik iedereen voldoende kan begeleiden. Kijk in de agenda hier op de website voor de beschikbaarheid. 

Workshops.

Hoe leuk is het om na alle verplichtingen van de dag, er even helemaal uit te zijn!? Creatief bezig te zijn met vriendinnen, familie, collega’s of aan te schuiven en nieuwe mensen te ontmoeten. Het is toch heerlijk om bij het atelier aan te komen en alles ligt voor je klaar en het enige dat je nog gaat doen is ontspannen en plezier beleven tijdens iets moois creëren … en te genieten van je ‘aangeklede’ koffie. De workshops die ‘Feestje bij Eef’ voor je op het programma heeft staan of wil organiseren, zijn heel divers met verschillende materialen en technieken en bestaat uit vaste workshops en seizoen gebonden workshops. De vaste workshops, het zegt het natuurlijk al, die kunt u eigenlijk altijd doen en de andere workshops zijn verbonden aan de seizoenen en de daaraan gekoppelde feesten. Vaste workshops zijn; Porselein Stippen & Schilderen, ‘Iets met dames’, Mozaïeken, Bloemschikken of Groenworkshops, Handwerk workshops; Basis technieken haken of breien, XXL haken, Haken en/of Breien voor beginners, Schildertechnieken voor beginners vraag naar de mogelijkheden. Schilderen op hout, Linnen kalkdoek maken, Wandpaneel met kalkdoek maken. Ook overdag kan er iets gepland worden en er zijn altijd nog andere mogelijkheden die wij kunnen bespreken, dus neemt gerust contact op met ‘Feestje bij Eef’ en ik kan met een gerust hart zeggen dat er veel mogelijk is en we graag ook uw wensen uitwerken als dat voor ons mogelijk is.  Vergeet je niet de algemene voorwaarden te lezen voor je je opgeeft voor een workshop. 

Groenworkshops ‘Pasen’. 

De data voor de thema ‘Pasen’, gaan we plannen in week 13 & 14. In ieder geval een mooie deur krans en een mooi tafelstuk. 

 

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee/taart . 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur.

Neem voor de groenworkshop een eigen snoeischaar mee. 

 

 

Workshop ‘Kralen weven’. eigenlijk is het een hele oude techniek maar nog steeds zo leuk om te doen met veel variatie groot resultaat! Tijdens de workshop leer je de techniek van het kralen weven en aan het eind van de workshop heb je een armbandje met 4 max 5 rijen Miyuki kraaltjes. We beginnen niet te breed dit is in de workshop tijd haalbaar maar als je weet hoe het moet kan je thuis ook bredere armbanden maken. Je kunt vooraf aangeven met welke kleur Miyuki kralen je een armbandje wil maken. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers.  

Workshop duur, 3 uur +

Kosten; €27,50

aanschuiven kan op donderdagavond of kijk in de agenda op de website en plan met min. 4 personen een eigen moment. Aanmelden via het contactformulier of via info@feestjebijeef.nl

 

Workshop Creatief Wol verven 

Draadkracht komt naar het atelier in Zoetermeer en Eef hangt de slingers op!  

Ervaar de magie van het met de hand kleuren van naturel garens met Aciddye wolverf .

Bij Draadkracht ben je helemaal aan het juiste adres voor een geweldige workshop Creatief Wol verven. Zij bieden deze keer de workshop aan op locatie, in het atelier in Zoetermeer maar anders op de beurzen en markten waar ze staan. Met hun mooie mobiele Draadkrachtatelier hebben ze alle spullen en alle garens bij zich. 

Er is geen voorkennis nodig om deze workshop te volgen en gaat met iets moois naar huis. Heb je een project in gedachten? Neem dan gerust je patroon en/of moodboard mee. 

De workshop is volgens het make & take principe: wij fixeren je werk zodat je het meteen mee kunt nemen. Thuis laten drogen en je kunt er vervolgens iets moois van maken!

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee/water en homemade lekkers. 

Datum; zaterdagmiddag 18 februari.

Tijd; 14:00 tot +/- 16:00 uur.

Kosten voor de workshop zijn €49,50 pp. 

Wat is er bij de workshop inbegrepen?
– De begeleiding en alle materialen
– je oefent op een proefstrengetje
– in de prijs inbegrepen is een voucher voor € 20,- garen
– kies je garen uit in het mobiele Draadkrachtatelier. Heb je voor meer dan € 20.- garen, dan betaal je het verschil bij.

  

Workshop Macramé ‘Windlicht /Plant hanger’

Deze leuke plantenhanger of voor de donkere dagen in het jaar windlicht hanger kan je knopen in een paar uur tijd. De lengte en kleur van deze wandhanger kun je zelf bepalen zodat die goed past in je interieur. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Je krijgt een eigen ‘klos’ Bobbiny Macramé cord 5mm in de kleur die je wil en gaat daarmee aan de slag. De lengte van de windlicht hanger kun je zelf bepalen en de knopen ook, met die keuze kan ik je natuurlijk helpen. Je kunt ter vervanging van de ronde houten stok natuurlijk ook een stok in het bos gaan zoeken en om daar het windlicht hanger aan te knopen. 

Het glazen windlicht of planten pot/plant wordt niet bij de workshop verzorgt . Je kunt er thuis voor kiezen wat je in de wandhanger gaat doen. 

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers . 

Workshop duur; min. 3 uur

Kosten; €34,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan je eigen moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

Workshop ‘Needle punch’ .

Tijdens de workshop leer je de basis technieken van het Needle punchen en leer je hoe je op verschillende manieren je punch werk kunt afwerken. De workshop start met een korte uitleg waarna je natuurlijk zelf lekker aan de slag gaat. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Na afloop van de workshop zijn de handige speciale ring en de punch naald jouw eigendom en kan je thuis fijn door gaan met deze fijne, verslavende nieuwe hobby!

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met lekkers.

Workshop,  tijd  3 uur.

Kosten; €37,50

aanschuiven kan op donderdagavond of kijk in de agenda op de website en plan met min. 4 personen een eigen moment. Aanmelden via het contactformulier of via info@feestjebijeef.nl

240956555_4533244266726055_8074173409846126606_n

Workshop ‘Houten Cirkel decoreren’ .

Ze zijn zo leuk deze nieuwe cirkels om te decoreren!! Wij hebben heel veel leuke ideeën maar je kunt er helemaal je eigen draai aangeven. De cirkels zijn van mdf, 39 cm doorsnee, en je kunt een keus maken uit 3 verschillende nl. dicht, met uitgesneden vogeltje, met uitgesneden veer. Tijdens de workshop ga je eerst de cirkel verven in een kleur die in je interieur past en daarna voorzien van een tekst of afbeelding. Andere mogelijke technieken die je kunt toepassen zijn; tamponneren, schilderen, schelpen plakken voor het zomerse gevoel, deco patch met servetten….  Welke afbeelding of tekst je op de plank wil is aan jou en hoor ik graag vooraf.  Weet jij het al welke je wil gaan doen?

Dat belooft een gezellige avond te worden!

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

187297548_4214445008605984_3415005346670269622_n

 

Workshop ‘Tapas plank decoreren’ .

Hoe leuk is het om van je eigen gemaakte Tapasplank lekkere hapjes te serveren? Precies natuurlijk heel leuk en het zelf maken is ook minstens zo leuk! Welke afbeelding of tekst je op de plank wil is aan jou. Na het overzetten van de afbeelding en/of tekst, brand je deze met een houtbrander in de houten plank. Er zijn, afhankelijk van het aanbod planken van dat moment, verschillende houten planken waaruit je een keus kunt maken. Dat belooft een gezellige avond te worden!

Tijdens de workshop is er koffie/thee/water met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

20191208_1500481

Workshop ‘Dikke Dame’ beeldje decoreren.

Lekker aan de slag met verf en glitters misschien. Je krijgt een eigen beeldje ‘BLIJ’ van totaal 17 cm en die ga je verven met acrylverf en eventueel versieren zoals je dat leuk vindt. Er zijn wat inspiratie afbeeldingen aanwezig maar je kunt natuurlijk ook heerlijk je fantasie de vrije loop laten.

Tijdens de workshop is er koffie/thee/water met wat lekkers.

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

242598582_4589583477758800_1380905921038532592_n

Workshop Mandala op hout.

Tijdens de workshop schilder je een mandala op een houten ondergrond in de kleur die je mooi vindt.
Er zijn verschillende mandala voorbeelden aanwezig maar ook is het mogelijk een eigen voorbeeld mee te nemen. Het is ook mogelijk om de Mandala te branden in het hout met een houtbrander. Je kunt tijdens de workshop ook genieten van een  ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 3 uur.

Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Kosten: €27,50

 

118518253_3455963324454160_8978716429012389933_o

 

Workshop ‘Chunky Mand’ haken.   

Om te kunnen aanhaken bij deze workshop is het wel gewenst/belangrijk  dat je de basis steek ‘vaste haken’ beheerst. We gaan een stoere mand haken. Het materiaal waar we mee haken is Bobbiny Jumbo, 9mm garen van 100% gerecycled oeko-tex katoen en een kern van polyester zodat het een zacht flexibel koord is. Je haakt met haaknaald 20 en van een streng Jumbo,… in je eigen kleur. Ja ja het is een echte ‘workout’ !!  Voor de afwerking krijgt de mand 2 leren hengsels en een leren label.   Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met een etagère met lekkers. Aanmelden  via het contactformulier op deze website. Kosten;  €50,00 inclusief alle materiaal, haaknaald in bruikleen. Tijd;  3 uur. avond 19:00 tot 22:00 uur ochtend 10:00 tot 13:00 uur middag 14:00 tot 17:00 uur.

82722191_1259846884215633_6232710257664065536_o

 

Workshop ‘Plantenhanger’ Macramé .

Je knoopt in een paar gezellige uurtjes macrameeën een leuke plantenhanger. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Je krijgt een eigen ‘klos’ Bobbiny Macramé cord in een tint die mooi in je interieur past of in de serre en gaat daarmee aan de slag. Met de rest van je materiaal kun je thuis nog een mooie plantenhanger maken. Als extra leuk detail kun je ook houten kralen verwerken in de plantenhanger. 

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €32,50

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan je eigen moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

103941473_3246057655444729_4494970257524163052_o

Workshop Macramé

Tijdens de workshop maak je een mooi Wandkleed aan een stok. Voor dit wandkleed worden drie 3 verschillende basisknopen gebruikt. We werken met materiaal van Bobbiny en je kunt de kleur waar je mee wilt gaan knopen vooraf doorgeven zodat de wandhanger mooi in je eigen interieur past.  We knopen de touwen om een houten stok van 50 cm en een doorsnee van tussen de 22 en 28 mm doorsnee. Je kunt ook zelf een gave boomtak zoeken en meenemen natuurlijk! Ik knip vooraf de touwen op maat.

Deze wandhanger ‘moet’ je staande knopen ivm de lengte van de touwen maar natuurlijk maken we even tijd om zittend van de koffie/thee met wat lekkers te genieten en zal er gezien de tijd voor een  lekker broodje gezorgd worden. 

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met wat lekkers en een broodje.

Tijd; De workshop duurt 4 á 5 uur vandaar dat deze workshop alleen overdag gegeven word. Meestal starten we om 10:00 uur , andere tijden zijn ook mogelijk.

Kosten; De workshop kost €52,50 inclusief alle bovengenoemde materialen en versnaperingen. 

Aanmelden kan via het contactformulier op deze website.

 

70352528_2633704283346739_7399904230653296640_n

 

Workshop ‘Vogels schilderen’   

Tijdens de workshop schilder je een vogel naar wens op een houten ondergrond, dit kan een kleine boomstamschuif, stukje sloophout of grenen zijn.

De workshop duurt 2,5 a 3 uur en je kunt aanschuiven in de avond 19:30 uur of ochtend 10:00 uur of informeer voor andere mogelijkheden.

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met wat lekkers.

Kosten voor deze workshop zijn vanaf €25,00 .

aanmelden kan via het contactformulier op deze site.

61952225_2463670910350078_5368509283761651712_n

 

Workshop Schaduw Schilderen

Het gaat je verbazen hoe leuk deze workshop is om te doen! Het ziet er moeilijker uit dan het daadwerkelijk is want deze leuke techniek is voor iedereen te doen!  Tijdens de workshop wordt de vooraf door ons bewerkte foto, overgebracht met op een kleine maat canvasdoek 20/30 of 30/30 en in geschilderd met zwart/wit tinten. Natuurlijk is er ook tijd om te genieten van een ‘aangeklede’ koffie/thee.

De workshop duurt 2,5 a 3 uur en start ’s avonds om 19:30 uur.

Kosten voor de workshop zijn €25,00 pp.

Leuk met alle collega’s als creatieve teambuildingsuitje.

Wij maken graag na de workshop schaduwschilderen met collega’s, een verzamel schilderij van alle losse schilderijen. Hoe leuk is dat! Gezamenlijk gemaakte Kunst aan de muur op het werk. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

51495604_2269640706419767_2838923316222230528_n

 

 

Workshop Porselein stippen, 

Het porselein stippen blijft leuk, is rustgevend en tegelijk verslavend om te doen. Je kunt een blanco porseleinen voorwerp helemaal naar eigen inzicht en kleur bestippen met porseleinverf. Wij gebruiken de porseleinverf van het merk Pebeo. Voor wie nog nooit gestipt heeft en de workshop ‘Basis Technieken Porseleinstippen ‘ gaat doen, adviseer ik om niet te ingewikkeld te beginnen, haalbaar is in de tijd en je toch met echt iets leuks naar huis gaat,  het rechthoekige presenteer schaaltje te gaan bestippen. Deze workshop kost €29,95  Mocht je dit echt niet leuk vinden kunnen we natuurlijk ook iets anders afspreken of kun je een keus maken uit de kleine voorraad porselein uit de kast.

De verf moet, na een droogtijd van minimaal 24 uur, 3 kwartier op 150 graden worden afgebakken. Dit kan je gewoon thuis doen en anders doen wij dit in het atelier en kun je het later ophalen.

Je keuze heeft geen invloed op de basisprijs. Het servies is geschikt voor dagelijks gebruik maar niet onaantastbaar voor krassen.

Workshop kosten ; De basisprijs €25,00 (exclusief porselein)

Duur van de workshop; 2,5 a 3 uur.

naast deze basisprijs komen de kosten van het porselein er nog bij.

Je kunt  tijdens de workshop genieten van een  ‘aangeklede’ koffie/thee. 

Servies; Vanwege het wisselende assortiment van het servies is het niet mogelijk prijzen per stuk af te geven. Om een idee te krijgen van de kosten, de stuksprijzen van het servies liggen tussen de €2,00 en €10,00 .

           

 

31689066_821960331337626_1788688372219248640_n

 

Workshop – Mozaïek.

Een dagdeel of avond rustgevend en gezellig mozaïeken en dan vervolgens met een pronkstuk naar huis gaan, wie wil dat nou niet!? We hebben naast de bamboe schaal nu ook twee nieuwe houten objecten toegevoegd aan het assortiment dus nu meer keus. Je kunt  tijdens de workshop genieten van koffie/thee met lekkers.

Schaal Mozaïeken

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een bamboe schaal van 30 cm. mozaïeken met deze mooie en stoere pebble stones, in de hier op de foto afgebeelde maten groot en klein door elkaar.  Het voordeel van deze mooie pebble stones is dat je niet moeilijk tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 40,00

60265188_1062061857327471_5915117767089979392_n

 

Serveerplateau op pootjes; 

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een houten Serveerplateau, doorsnee 35 cm. , mozaïeken met de mooie pebble stones. Het voordeel van de pebble stones is dat je niet moeilijk tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 54,00

87069517_2979938498723314_4089064235957485568_n

 

Draaiplateau,

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een houten Draaiplateau, doorsnee 39 cm. , mozaïeken met de mooie Pebble stones. Het voordeel van de pebble stones is dat je geen tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 50,00

87076751_2979938588723305_6907933765759139840_n

 

! De Pebble stones zijn er in verschillende kleuren en kleur combinaties. Je krijgt bij het informatie aanvragen of aanmelden voor de workshop, een overzicht van de kleuren die op dat moment leverbaar zijn. Je kunt dan vooraf een keus maken van de stenen en de voeg zodat jouw schaal of plateau helemaal past bij je interieur.

! De lijm waar de stenen mee gelijmd worden moet eerst 24 uur drogen alvorens jouw project gevoegd kan worden. Het voegen kan je gewoon zelf thuis doen. Uiteraard krijg je de instructies voor het voegen bij het voegsel, licht of donkere voeg, mee naar huis.

Tijd: 2,5 a 3 uur , dagdeel of avond.

Tip, Kijk zelf vast even in de agenda voor de beschikbare momenten.

 

Workshop Schilderen. 

Zo mooi de Nederlandse Seizoenen! Ieder seizoen heeft z’n blikvangers, voor- en nadelen. Bloemen en fruit uit de seizoenen kan je het hele jaar door wel schilderen. Je kunt de bloemen in je eigen kleur en de stijl die je zelf leuk vindt schilderen. De workshop is inclusief alle materialen, bloemen/fruit, canvasdoek van 40×40 , 50×50 en acrylverf. Je mag natuurlijk eigen penselen meenemen.

Tijdens de workshop kan je genieten van koffie en/of thee met wat lekkers.

Afhankelijk van welk dagdeel je komt wordt de starttijd afgesproken. We kunnen ook vanaf 4 personen een lunch of High tea verzorgen.

Tijd: De workshop duurt maximaal 4 uur en Kosten:  afhankelijk van de maat canvasdoek en max. €50,00 pp

 

PhotoGrid_1554896313210  

Workshop ‘Dikke Dame’ schilderen.

Altijd al een zo’n ‘Dikke Dame’ willen schilderen of heb je zin in een gezellig creatief uitje met vriendinnen, gewoon gezellig aanschuiven kan natuurlijk ook! Je kan je eigen ‘Dikke Dame’ uitzoeken en haar in je eigen kleuren schilderen en eventueel versieren met strikjes en/of bling als daar nog tijd voor is. Ik kan er ook voor zorgen dat er een getekend doek klaar staat voor je. De workshop is inclusief alle materialen canvasdoek van 40/50 of 50/50 en je werkt met acrylverf.

Tijdens het schilderen is er natuurlijk tijd om te genieten van koffie en/of thee met een snoeperijtje.

Aanmelden graag via het contactformulier op de website.

Tijd: de workshop duurt 3 en maximaal 4 uur . 

Kosten: afhankelijk van de maat van het canvasdoek  € 40,00 a €50,00

We kunnen vanaf 4 personen ook een lunch of High tea verzorgen.

27654437_783716661828660_1570982253384169742_n

90594964_3048585158525314_1986016839292944384_o

30412110_811413879058938_6242409035490470801_n

Figuur op hout.

 Tijdens de workshop teken en schilder je een afbeelding naar keuze op hout. De houten ondergrond kan zijn; boomstamschijf, steigerhout of vurehouten planken. Door de verschillende houten ondergronden zit er prijsverschil in de workshop. Je krijgt tijdens de workshop een ‘aangeklede’ koffie/thee. De kosten van deze schilderworkshop variëren van  €25,00, €27,50 en €30,00 incl. alle materiaal

20170612 30653095_1863032943747214_3149307782226771968_n 

Workshop ‘Kip/haan op hout’

de naam van de workshop geeft al aan wat je gaat doen. Tijdens de workshop teken en schilder je de kip of haan, in je eigen kleur, een houten plank of steigerhout. Jaren schilder ervaring is geen must, ik kan je vertellen…. dit lukt iedereen! Natuurlijk is er tijdens de workshop koffie/thee met wat lekkers. De workshop duurt 2,5  a 3 uur en iedereen gaat met een mooie  decoratieplank weer naar huis. Kosten voor de workshop zijn vanaf €25,00 pp. Aanmelden via het contactformulier. Je krijgt tijdens de workshop een ‘aangeklede’ koffie/thee.

32095448_825188344348158_2629124269870678016_n

Linnen en Kalkverf

Linnen kalkdoek op wandpaneel,

Tijdens de workshop bewerken wij een linnen doek en bevestigen die op een steigerhouten wandpaneel. Je kan vooraf aangeven met welke kleur kalkverf je wilt werken en er zijn verschillende sjablonen aanwezig in het atelier. Je gaat naar huis met een stoere blikvangen voor in uw huis. Er is ook genoeg tijd om te genieten van de ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 2,5 a 3 uur en kost €39,95  . Er is een schort aanwezig maar het is toch handig om bij deze creatieve activiteit rekening te houden met uw kledingkeuze omdat u aan het werk gaat met kalkverf en lijm.

Linnen Kalkdoek

Tijdens deze workshop maakt u een groot linnen wanddoek, die heel stoer staat aan de muur. U kunt een keus maken uit 3 verschillende technieken. Het kalkdoek past goed bij een landelijke woonstijl. Natuurlijk is er tijd om te genieten van een ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 3 uur en kost  €35,00. Er zijn schorten aanwezig maar toch is het verstandig om bij deze creatieve activiteit rekening met uw kledingkeuze omdat u aan het werk gaat met kalkverf en lijm. 

32116177_825194901014169_3867763258597310464_n 20170627_220844 23519048_1703055669744943_7209244923682328715_n iets met dames IMG_20160216_220829 IMG_20160229_143654

 

155919942_3987284597988694_3405369877103271647_n

De donderdagavond is keuze-workshop avond en je kunt, na aanmelden, gezellig aanschuiven.  Maximale groepsgrote op deze avond is 8 personen zodat ik iedereen voldoende kan begeleiden. Kijk in de agenda hier op de website voor de beschikbaarheid. 

Workshops.

Hoe leuk is het om na alle verplichtingen van de dag, er even helemaal uit te zijn!? Creatief bezig te zijn met vriendinnen, familie, collega’s of aan te schuiven en nieuwe mensen te ontmoeten. Het is toch heerlijk om bij het atelier aan te komen en alles ligt voor je klaar en het enige dat je nog gaat doen is ontspannen en plezier beleven tijdens iets moois creëren … en te genieten van je ‘aangeklede’ koffie. De workshops die ‘Feestje bij Eef’ voor je op het programma heeft staan of wil organiseren, zijn heel divers met verschillende materialen en technieken en bestaat uit vaste workshops en seizoen gebonden workshops. De vaste workshops, het zegt het natuurlijk al, die kunt u eigenlijk altijd doen en de andere workshops zijn verbonden aan de seizoenen en de daaraan gekoppelde feesten. Vaste workshops zijn; Porselein Stippen & Schilderen, ‘Iets met dames’, Mozaïeken, Bloemschikken of Groenworkshops, Handwerk workshops; Basis technieken haken of breien, XXL haken, Haken en/of Breien voor beginners, Schildertechnieken voor beginners vraag naar de mogelijkheden. Schilderen op hout, Linnen kalkdoek maken, Wandpaneel met kalkdoek maken. Ook overdag kan er iets gepland worden en er zijn altijd nog andere mogelijkheden die wij kunnen bespreken, dus neemt gerust contact op met ‘Feestje bij Eef’ en ik kan met een gerust hart zeggen dat er veel mogelijk is en we graag ook uw wensen uitwerken als dat voor ons mogelijk is.  Vergeet je niet de algemene voorwaarden te lezen voor je je opgeeft voor een workshop. 

Groenworkshops ‘Kerst’. 

De data voor de december  Groenworkshops thema ‘Kerst’, zijn allemaal Vol geboekt. De Engel en het Decemberstraat kunnen nog gedecoreerd worden in week 51

Workshop MDF Engel decoreren los €29,90 . Deze Engel staat geweldig achter een langwerpig tafelstuk maar is te veel werk om in 1 avond te maken. 

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee/taart . 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur.

Neem voor de groenworkshop een eigen snoeischaar mee. 

 

 

Workshop ‘Kralen weven’. eigenlijk is het een hele oude techniek maar nog steeds zo leuk om te doen met veel variatie groot resultaat! Tijdens de workshop leer je de techniek van het kralen weven en aan het eind van de workshop heb je een armbandje met 4 max 5 rijen Miyuki kraaltjes. We beginnen niet te breed dit is in de workshop tijd haalbaar maar als je weet hoe het moet kan je thuis ook bredere armbanden maken. Je kunt vooraf aangeven met welke kleur Miyuki kralen je een armbandje wil maken. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers.  

Workshop duur, 3 uur +

Kosten; €27,50

aanschuiven kan op donderdagavond of kijk in de agenda op de website en plan met min. 4 personen een eigen moment. Aanmelden via het contactformulier of via info@feestjebijeef.nl

 

Workshop Creatief Wol verven 

Draadkracht komt naar het atelier in Zoetermeer en Eef hangt de slingers op!  

Ervaar de magie van het met de hand kleuren van naturel garens met Aciddye wolverf .

Bij Draadkracht ben je helemaal aan het juiste adres voor een geweldige workshop Creatief Wol verven. Zij bieden deze keer de workshop aan op locatie, in het atelier in Zoetermeer maar anders op de beurzen en markten waar ze staan. Met hun mooie mobiele Draadkrachtatelier hebben ze alle spullen en alle garens bij zich. 

Er is geen voorkennis nodig om deze workshop te volgen en gaat met iets moois naar huis. Heb je een project in gedachten? Neem dan gerust je patroon en/of moodboard mee. 

De workshop is volgens het make & take principe: wij fixeren je werk zodat je het meteen mee kunt nemen. Thuis laten drogen en je kunt er vervolgens iets moois van maken!

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee/water en homemade lekkers. 

Datum; zaterdagmiddag 18 februari.

Tijd; 14:00 tot +/- 16:00 uur.

Kosten voor de workshop zijn €49,50 pp. 

Wat is er bij de workshop inbegrepen?
– De begeleiding en alle materialen
– je oefent op een proefstrengetje
– in de prijs inbegrepen is een voucher voor € 20,- garen
– kies je garen uit in het mobiele Draadkrachtatelier. Heb je voor meer dan € 20.- garen, dan betaal je het verschil bij.

  

Workshop Macramé ‘Windlicht /Plant hanger’

Deze leuke plantenhanger of voor de donkere dagen in het jaar windlicht hanger kan je knopen in een paar uur tijd. De lengte en kleur van deze wandhanger kun je zelf bepalen zodat die goed past in je interieur. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Je krijgt een eigen ‘klos’ Bobbiny Macramé cord 5mm in de kleur die je wil en gaat daarmee aan de slag. De lengte van de windlicht hanger kun je zelf bepalen en de knopen ook, met die keuze kan ik je natuurlijk helpen. Je kunt ter vervanging van de ronde houten stok natuurlijk ook een stok in het bos gaan zoeken en om daar het windlicht hanger aan te knopen. 

Het glazen windlicht of planten pot/plant wordt niet bij de workshop verzorgt . Je kunt er thuis voor kiezen wat je in de wandhanger gaat doen. 

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers . 

Workshop duur; min. 3 uur

Kosten; €34,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan je eigen moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

Workshop ‘Needle punch’ .

Tijdens de workshop leer je de basis technieken van het Needle punchen en leer je hoe je op verschillende manieren je punch werk kunt afwerken. De workshop start met een korte uitleg waarna je natuurlijk zelf lekker aan de slag gaat. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Na afloop van de workshop zijn de handige speciale ring en de punch naald jouw eigendom en kan je thuis fijn door gaan met deze fijne, verslavende nieuwe hobby!

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met lekkers.

Workshop,  tijd  3 uur.

Kosten; €37,50

aanschuiven kan op donderdagavond of kijk in de agenda op de website en plan met min. 4 personen een eigen moment. Aanmelden via het contactformulier of via info@feestjebijeef.nl

240956555_4533244266726055_8074173409846126606_n

Workshop ‘Houten Cirkel decoreren’ .

Ze zijn zo leuk deze nieuwe cirkels om te decoreren!! Wij hebben heel veel leuke ideeën maar je kunt er helemaal je eigen draai aangeven. De cirkels zijn van mdf, 39 cm doorsnee, en je kunt een keus maken uit 3 verschillende nl. dicht, met uitgesneden vogeltje, met uitgesneden veer. Tijdens de workshop ga je eerst de cirkel verven in een kleur die in je interieur past en daarna voorzien van een tekst of afbeelding. Andere mogelijke technieken die je kunt toepassen zijn; tamponneren, schilderen, schelpen plakken voor het zomerse gevoel, deco patch met servetten….  Welke afbeelding of tekst je op de plank wil is aan jou en hoor ik graag vooraf.  Weet jij het al welke je wil gaan doen?

Dat belooft een gezellige avond te worden!

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

187297548_4214445008605984_3415005346670269622_n

 

Workshop ‘Tapas plank decoreren’ .

Hoe leuk is het om van je eigen gemaakte Tapasplank lekkere hapjes te serveren? Precies natuurlijk heel leuk en het zelf maken is ook minstens zo leuk! Welke afbeelding of tekst je op de plank wil is aan jou. Na het overzetten van de afbeelding en/of tekst, brand je deze met een houtbrander in de houten plank. Er zijn, afhankelijk van het aanbod planken van dat moment, verschillende houten planken waaruit je een keus kunt maken. Dat belooft een gezellige avond te worden!

Tijdens de workshop is er koffie/thee/water met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

20191208_1500481

Workshop ‘Dikke Dame’ beeldje decoreren.

Lekker aan de slag met verf en glitters misschien. Je krijgt een eigen beeldje ‘BLIJ’ van totaal 17 cm en die ga je verven met acrylverf en eventueel versieren zoals je dat leuk vindt. Er zijn wat inspiratie afbeeldingen aanwezig maar je kunt natuurlijk ook heerlijk je fantasie de vrije loop laten.

Tijdens de workshop is er koffie/thee/water met wat lekkers.

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

242598582_4589583477758800_1380905921038532592_n

Workshop Mandala op hout.

Tijdens de workshop schilder je een mandala op een houten ondergrond in de kleur die je mooi vindt.
Er zijn verschillende mandala voorbeelden aanwezig maar ook is het mogelijk een eigen voorbeeld mee te nemen. Het is ook mogelijk om de Mandala te branden in het hout met een houtbrander. Je kunt tijdens de workshop ook genieten van een  ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 3 uur.

Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Kosten: €27,50

 

118518253_3455963324454160_8978716429012389933_o

 

Workshop ‘Chunky Mand’ haken.   

Om te kunnen aanhaken bij deze workshop is het wel gewenst/belangrijk  dat je de basis steek ‘vaste haken’ beheerst. We gaan een stoere mand haken. Het materiaal waar we mee haken is Bobbiny Jumbo, 9mm garen van 100% gerecycled oeko-tex katoen en een kern van polyester zodat het een zacht flexibel koord is. Je haakt met haaknaald 20 en van een streng Jumbo,… in je eigen kleur. Ja ja het is een echte ‘workout’ !!  Voor de afwerking krijgt de mand 2 leren hengsels en een leren label.   Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met een etagère met lekkers. Aanmelden  via het contactformulier op deze website. Kosten;  €50,00 inclusief alle materiaal, haaknaald in bruikleen. Tijd;  3 uur. avond 19:00 tot 22:00 uur ochtend 10:00 tot 13:00 uur middag 14:00 tot 17:00 uur.

82722191_1259846884215633_6232710257664065536_o

 

Workshop ‘Plantenhanger’ Macramé .

Je knoopt in een paar gezellige uurtjes macrameeën een leuke plantenhanger. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Je krijgt een eigen ‘klos’ Bobbiny Macramé cord in een tint die mooi in je interieur past of in de serre en gaat daarmee aan de slag. Met de rest van je materiaal kun je thuis nog een mooie plantenhanger maken. Als extra leuk detail kun je ook houten kralen verwerken in de plantenhanger. 

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €32,50

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan je eigen moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

103941473_3246057655444729_4494970257524163052_o

Workshop Macramé

Tijdens de workshop maak je een mooi Wandkleed aan een stok. Voor dit wandkleed worden drie 3 verschillende basisknopen gebruikt. We werken met materiaal van Bobbiny en je kunt de kleur waar je mee wilt gaan knopen vooraf doorgeven zodat de wandhanger mooi in je eigen interieur past.  We knopen de touwen om een houten stok van 50 cm en een doorsnee van tussen de 22 en 28 mm doorsnee. Je kunt ook zelf een gave boomtak zoeken en meenemen natuurlijk! Ik knip vooraf de touwen op maat.

Deze wandhanger ‘moet’ je staande knopen ivm de lengte van de touwen maar natuurlijk maken we even tijd om zittend van de koffie/thee met wat lekkers te genieten en zal er gezien de tijd voor een  lekker broodje gezorgd worden. 

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met wat lekkers en een broodje.

Tijd; De workshop duurt 4 á 5 uur vandaar dat deze workshop alleen overdag gegeven word. Meestal starten we om 10:00 uur , andere tijden zijn ook mogelijk.

Kosten; De workshop kost €52,50 inclusief alle bovengenoemde materialen en versnaperingen. 

Aanmelden kan via het contactformulier op deze website.

 

70352528_2633704283346739_7399904230653296640_n

 

Workshop ‘Vogels schilderen’   

Tijdens de workshop schilder je een vogel naar wens op een houten ondergrond, dit kan een kleine boomstamschuif, stukje sloophout of grenen zijn.

De workshop duurt 2,5 a 3 uur en je kunt aanschuiven in de avond 19:30 uur of ochtend 10:00 uur of informeer voor andere mogelijkheden.

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met wat lekkers.

Kosten voor deze workshop zijn vanaf €25,00 .

aanmelden kan via het contactformulier op deze site.

61952225_2463670910350078_5368509283761651712_n

 

Workshop Schaduw Schilderen

Het gaat je verbazen hoe leuk deze workshop is om te doen! Het ziet er moeilijker uit dan het daadwerkelijk is want deze leuke techniek is voor iedereen te doen!  Tijdens de workshop wordt de vooraf door ons bewerkte foto, overgebracht met op een kleine maat canvasdoek 20/30 of 30/30 en in geschilderd met zwart/wit tinten. Natuurlijk is er ook tijd om te genieten van een ‘aangeklede’ koffie/thee.

De workshop duurt 2,5 a 3 uur en start ’s avonds om 19:30 uur.

Kosten voor de workshop zijn €25,00 pp.

Leuk met alle collega’s als creatieve teambuildingsuitje.

Wij maken graag na de workshop schaduwschilderen met collega’s, een verzamel schilderij van alle losse schilderijen. Hoe leuk is dat! Gezamenlijk gemaakte Kunst aan de muur op het werk. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

51495604_2269640706419767_2838923316222230528_n

 

 

Workshop Porselein stippen, 

Het porselein stippen blijft leuk, is rustgevend en tegelijk verslavend om te doen. Je kunt een blanco porseleinen voorwerp helemaal naar eigen inzicht en kleur bestippen met porseleinverf. Wij gebruiken de porseleinverf van het merk Pebeo. Voor wie nog nooit gestipt heeft en de workshop ‘Basis Technieken Porseleinstippen ‘ gaat doen, adviseer ik om niet te ingewikkeld te beginnen, haalbaar is in de tijd en je toch met echt iets leuks naar huis gaat,  het rechthoekige presenteer schaaltje te gaan bestippen. Deze workshop kost €29,95  Mocht je dit echt niet leuk vinden kunnen we natuurlijk ook iets anders afspreken of kun je een keus maken uit de kleine voorraad porselein uit de kast.

De verf moet, na een droogtijd van minimaal 24 uur, 3 kwartier op 150 graden worden afgebakken. Dit kan je gewoon thuis doen en anders doen wij dit in het atelier en kun je het later ophalen.

Je keuze heeft geen invloed op de basisprijs. Het servies is geschikt voor dagelijks gebruik maar niet onaantastbaar voor krassen.

Workshop kosten ; De basisprijs €25,00 (exclusief porselein)

Duur van de workshop; 2,5 a 3 uur.

naast deze basisprijs komen de kosten van het porselein er nog bij.

Je kunt  tijdens de workshop genieten van een  ‘aangeklede’ koffie/thee. 

Servies; Vanwege het wisselende assortiment van het servies is het niet mogelijk prijzen per stuk af te geven. Om een idee te krijgen van de kosten, de stuksprijzen van het servies liggen tussen de €2,00 en €10,00 .

           

 

31689066_821960331337626_1788688372219248640_n

 

Workshop – Mozaïek.

Een dagdeel of avond rustgevend en gezellig mozaïeken en dan vervolgens met een pronkstuk naar huis gaan, wie wil dat nou niet!? We hebben naast de bamboe schaal nu ook twee nieuwe houten objecten toegevoegd aan het assortiment dus nu meer keus. Je kunt  tijdens de workshop genieten van koffie/thee met lekkers.

Schaal Mozaïeken

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een bamboe schaal van 30 cm. mozaïeken met deze mooie en stoere pebble stones, in de hier op de foto afgebeelde maten groot en klein door elkaar.  Het voordeel van deze mooie pebble stones is dat je niet moeilijk tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 40,00

60265188_1062061857327471_5915117767089979392_n

 

Serveerplateau op pootjes; 

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een houten Serveerplateau, doorsnee 35 cm. , mozaïeken met de mooie pebble stones. Het voordeel van de pebble stones is dat je niet moeilijk tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 54,00

87069517_2979938498723314_4089064235957485568_n

 

Draaiplateau,

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een houten Draaiplateau, doorsnee 39 cm. , mozaïeken met de mooie Pebble stones. Het voordeel van de pebble stones is dat je geen tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 50,00

87076751_2979938588723305_6907933765759139840_n

 

! De Pebble stones zijn er in verschillende kleuren en kleur combinaties. Je krijgt bij het informatie aanvragen of aanmelden voor de workshop, een overzicht van de kleuren die op dat moment leverbaar zijn. Je kunt dan vooraf een keus maken van de stenen en de voeg zodat jouw schaal of plateau helemaal past bij je interieur.

! De lijm waar de stenen mee gelijmd worden moet eerst 24 uur drogen alvorens jouw project gevoegd kan worden. Het voegen kan je gewoon zelf thuis doen. Uiteraard krijg je de instructies voor het voegen bij het voegsel, licht of donkere voeg, mee naar huis.

Tijd: 2,5 a 3 uur , dagdeel of avond.

Tip, Kijk zelf vast even in de agenda voor de beschikbare momenten.

 

Workshop Schilderen. 

Zo mooi de Nederlandse Seizoenen! Ieder seizoen heeft z’n blikvangers, voor- en nadelen. Bloemen en fruit uit de seizoenen kan je het hele jaar door wel schilderen. Je kunt de bloemen in je eigen kleur en de stijl die je zelf leuk vindt schilderen. De workshop is inclusief alle materialen, bloemen/fruit, canvasdoek van 40×40 , 50×50 en acrylverf. Je mag natuurlijk eigen penselen meenemen.

Tijdens de workshop kan je genieten van koffie en/of thee met wat lekkers.

Afhankelijk van welk dagdeel je komt wordt de starttijd afgesproken. We kunnen ook vanaf 4 personen een lunch of High tea verzorgen.

Tijd: De workshop duurt maximaal 4 uur en Kosten:  afhankelijk van de maat canvasdoek en max. €50,00 pp

 

PhotoGrid_1554896313210  

Workshop ‘Dikke Dame’ schilderen.

Altijd al een zo’n ‘Dikke Dame’ willen schilderen of heb je zin in een gezellig creatief uitje met vriendinnen, gewoon gezellig aanschuiven kan natuurlijk ook! Je kan je eigen ‘Dikke Dame’ uitzoeken en haar in je eigen kleuren schilderen en eventueel versieren met strikjes en/of bling als daar nog tijd voor is. Ik kan er ook voor zorgen dat er een getekend doek klaar staat voor je. De workshop is inclusief alle materialen canvasdoek van 40/50 of 50/50 en je werkt met acrylverf.

Tijdens het schilderen is er natuurlijk tijd om te genieten van koffie en/of thee met een snoeperijtje.

Aanmelden graag via het contactformulier op de website.

Tijd: de workshop duurt 3 en maximaal 4 uur . 

Kosten: afhankelijk van de maat van het canvasdoek  € 40,00 a €50,00

We kunnen vanaf 4 personen ook een lunch of High tea verzorgen.

27654437_783716661828660_1570982253384169742_n

90594964_3048585158525314_1986016839292944384_o

30412110_811413879058938_6242409035490470801_n

Figuur op hout.

 Tijdens de workshop teken en schilder je een afbeelding naar keuze op hout. De houten ondergrond kan zijn; boomstamschijf, steigerhout of vurehouten planken. Door de verschillende houten ondergronden zit er prijsverschil in de workshop. Je krijgt tijdens de workshop een ‘aangeklede’ koffie/thee. De kosten van deze schilderworkshop variëren van  €25,00, €27,50 en €30,00 incl. alle materiaal

20170612 30653095_1863032943747214_3149307782226771968_n 

Workshop ‘Kip/haan op hout’

de naam van de workshop geeft al aan wat je gaat doen. Tijdens de workshop teken en schilder je de kip of haan, in je eigen kleur, een houten plank of steigerhout. Jaren schilder ervaring is geen must, ik kan je vertellen…. dit lukt iedereen! Natuurlijk is er tijdens de workshop koffie/thee met wat lekkers. De workshop duurt 2,5  a 3 uur en iedereen gaat met een mooie  decoratieplank weer naar huis. Kosten voor de workshop zijn vanaf €25,00 pp. Aanmelden via het contactformulier. Je krijgt tijdens de workshop een ‘aangeklede’ koffie/thee.

32095448_825188344348158_2629124269870678016_n

Linnen en Kalkverf

Linnen kalkdoek op wandpaneel,

Tijdens de workshop bewerken wij een linnen doek en bevestigen die op een steigerhouten wandpaneel. Je kan vooraf aangeven met welke kleur kalkverf je wilt werken en er zijn verschillende sjablonen aanwezig in het atelier. Je gaat naar huis met een stoere blikvangen voor in uw huis. Er is ook genoeg tijd om te genieten van de ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 2,5 a 3 uur en kost €39,95  . Er is een schort aanwezig maar het is toch handig om bij deze creatieve activiteit rekening te houden met uw kledingkeuze omdat u aan het werk gaat met kalkverf en lijm.

Linnen Kalkdoek

Tijdens deze workshop maakt u een groot linnen wanddoek, die heel stoer staat aan de muur. U kunt een keus maken uit 3 verschillende technieken. Het kalkdoek past goed bij een landelijke woonstijl. Natuurlijk is er tijd om te genieten van een ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 3 uur en kost  €35,00. Er zijn schorten aanwezig maar toch is het verstandig om bij deze creatieve activiteit rekening met uw kledingkeuze omdat u aan het werk gaat met kalkverf en lijm. 

32116177_825194901014169_3867763258597310464_n 20170627_220844 23519048_1703055669744943_7209244923682328715_n iets met dames IMG_20160216_220829 IMG_20160229_143654

 

155919942_3987284597988694_3405369877103271647_n

De donderdagavond is keuze-workshop avond en je kunt, na aanmelden, gezellig aanschuiven.  Maximale groepsgrote op deze avond is 8 personen zodat ik iedereen voldoende kan begeleiden. Kijk in de agenda hier op de website voor de beschikbaarheid. 

Workshops.

Hoe leuk is het om na alle verplichtingen van de dag, er even helemaal uit te zijn!? Creatief bezig te zijn met vriendinnen, familie, collega’s of aan te schuiven en nieuwe mensen te ontmoeten. Het is toch heerlijk om bij het atelier aan te komen en alles ligt voor je klaar en het enige dat je nog gaat doen is ontspannen en plezier beleven tijdens iets moois creëren … en te genieten van je ‘aangeklede’ koffie. De workshops die ‘Feestje bij Eef’ voor je op het programma heeft staan of wil organiseren, zijn heel divers met verschillende materialen en technieken en bestaat uit vaste workshops en seizoen gebonden workshops. De vaste workshops, het zegt het natuurlijk al, die kunt u eigenlijk altijd doen en de andere workshops zijn verbonden aan de seizoenen en de daaraan gekoppelde feesten. Vaste workshops zijn; Porselein Stippen & Schilderen, ‘Iets met dames’, Mozaïeken, Bloemschikken of Groenworkshops, Handwerk workshops; Basis technieken haken of breien, XXL haken, Haken en/of Breien voor beginners, Schildertechnieken voor beginners vraag naar de mogelijkheden. Schilderen op hout, Linnen kalkdoek maken, Wandpaneel met kalkdoek maken. Ook overdag kan er iets gepland worden en er zijn altijd nog andere mogelijkheden die wij kunnen bespreken, dus neemt gerust contact op met ‘Feestje bij Eef’ en ik kan met een gerust hart zeggen dat er veel mogelijk is en we graag ook uw wensen uitwerken als dat voor ons mogelijk is.  Vergeet je niet de algemene voorwaarden te lezen voor je je opgeeft voor een workshop. 

Groenworkshops ‘Kerst’. 

De data voor de december  Groenworkshops thema ‘Kerst’, zijn allemaal Vol geboekt. De Engel en het Decemberstraat kunnen nog gedecoreerd worden in week 51

Workshop MDF Engel decoreren los €29,90 . Deze Engel staat geweldig achter een langwerpig tafelstuk maar is te veel werk om in 1 avond te maken. 

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee/taart . 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur.

Neem voor de groenworkshop een eigen snoeischaar mee. 

 

 

Workshop ‘Kralen weven’. eigenlijk is het een hele oude techniek maar nog steeds zo leuk om te doen met veel variatie groot resultaat! Tijdens de workshop leer je de techniek van het kralen weven en aan het eind van de workshop heb je een armbandje met 4 max 5 rijen Miyuki kraaltjes. We beginnen niet te breed dit is in de workshop tijd haalbaar maar als je weet hoe het moet kan je thuis ook bredere armbanden maken. Je kunt vooraf aangeven met welke kleur Miyuki kralen je een armbandje wil maken. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers.  

Workshop duur, 3 uur +

Kosten; €27,50

aanschuiven kan op donderdagavond of kijk in de agenda op de website en plan met min. 4 personen een eigen moment. Aanmelden via het contactformulier of via info@feestjebijeef.nl

 

Workshop Creatief Wol verven 

Draadkracht komt naar het atelier in Zoetermeer en Eef hangt de slingers op!  

Ervaar de magie van het met de hand kleuren van naturel garens met Aciddye wolverf .

Bij Draadkracht ben je helemaal aan het juiste adres voor een geweldige workshop Creatief Wol verven. Zij bieden deze keer de workshop aan op locatie, in het atelier in Zoetermeer maar anders op de beurzen en markten waar ze staan. Met hun mooie mobiele Draadkrachtatelier hebben ze alle spullen en alle garens bij zich. 

Er is geen voorkennis nodig om deze workshop te volgen en gaat met iets moois naar huis. Heb je een project in gedachten? Neem dan gerust je patroon en/of moodboard mee. 

De workshop is volgens het make & take principe: wij fixeren je werk zodat je het meteen mee kunt nemen. Thuis laten drogen en je kunt er vervolgens iets moois van maken!

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee/water en homemade lekkers. 

Datum; zaterdagmiddag 18 februari.

Tijd; 14:00 tot +/- 16:00 uur.

Kosten voor de workshop zijn €49,50 pp. 

Wat is er bij de workshop inbegrepen?
– De begeleiding en alle materialen
– je oefent op een proefstrengetje
– in de prijs inbegrepen is een voucher voor € 20,- garen
– kies je garen uit in het mobiele Draadkrachtatelier. Heb je voor meer dan € 20.- garen, dan betaal je het verschil bij.

  

Workshop Macramé ‘Windlicht /Plant hanger’

Deze leuke plantenhanger of voor de donkere dagen in het jaar windlicht hanger kan je knopen in een paar uur tijd. De lengte en kleur van deze wandhanger kun je zelf bepalen zodat die goed past in je interieur. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Je krijgt een eigen ‘klos’ Bobbiny Macramé cord 5mm in de kleur die je wil en gaat daarmee aan de slag. De lengte van de windlicht hanger kun je zelf bepalen en de knopen ook, met die keuze kan ik je natuurlijk helpen. Je kunt ter vervanging van de ronde houten stok natuurlijk ook een stok in het bos gaan zoeken en om daar het windlicht hanger aan te knopen. 

Het glazen windlicht of planten pot/plant wordt niet bij de workshop verzorgt . Je kunt er thuis voor kiezen wat je in de wandhanger gaat doen. 

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers . 

Workshop duur; min. 3 uur

Kosten; €34,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan je eigen moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

Workshop ‘Needle punch’ .

Tijdens de workshop leer je de basis technieken van het Needle punchen en leer je hoe je op verschillende manieren je punch werk kunt afwerken. De workshop start met een korte uitleg waarna je natuurlijk zelf lekker aan de slag gaat. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Na afloop van de workshop zijn de handige speciale ring en de punch naald jouw eigendom en kan je thuis fijn door gaan met deze fijne, verslavende nieuwe hobby!

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met lekkers.

Workshop,  tijd  3 uur.

Kosten; €37,50

aanschuiven kan op donderdagavond of kijk in de agenda op de website en plan met min. 4 personen een eigen moment. Aanmelden via het contactformulier of via info@feestjebijeef.nl

240956555_4533244266726055_8074173409846126606_n

Workshop ‘Houten Cirkel decoreren’ .

Ze zijn zo leuk deze nieuwe cirkels om te decoreren!! Wij hebben heel veel leuke ideeën maar je kunt er helemaal je eigen draai aangeven. De cirkels zijn van mdf, 39 cm doorsnee, en je kunt een keus maken uit 3 verschillende nl. dicht, met uitgesneden vogeltje, met uitgesneden veer. Tijdens de workshop ga je eerst de cirkel verven in een kleur die in je interieur past en daarna voorzien van een tekst of afbeelding. Andere mogelijke technieken die je kunt toepassen zijn; tamponneren, schilderen, schelpen plakken voor het zomerse gevoel, deco patch met servetten….  Welke afbeelding of tekst je op de plank wil is aan jou en hoor ik graag vooraf.  Weet jij het al welke je wil gaan doen?

Dat belooft een gezellige avond te worden!

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

187297548_4214445008605984_3415005346670269622_n

 

Workshop ‘Tapas plank decoreren’ .

Hoe leuk is het om van je eigen gemaakte Tapasplank lekkere hapjes te serveren? Precies natuurlijk heel leuk en het zelf maken is ook minstens zo leuk! Welke afbeelding of tekst je op de plank wil is aan jou. Na het overzetten van de afbeelding en/of tekst, brand je deze met een houtbrander in de houten plank. Er zijn, afhankelijk van het aanbod planken van dat moment, verschillende houten planken waaruit je een keus kunt maken. Dat belooft een gezellige avond te worden!

Tijdens de workshop is er koffie/thee/water met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

20191208_1500481

Workshop ‘Dikke Dame’ beeldje decoreren.

Lekker aan de slag met verf en glitters misschien. Je krijgt een eigen beeldje ‘BLIJ’ van totaal 17 cm en die ga je verven met acrylverf en eventueel versieren zoals je dat leuk vindt. Er zijn wat inspiratie afbeeldingen aanwezig maar je kunt natuurlijk ook heerlijk je fantasie de vrije loop laten.

Tijdens de workshop is er koffie/thee/water met wat lekkers.

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €29,95

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan zelf een moment, graag via het contactformulier aanmelden.

242598582_4589583477758800_1380905921038532592_n

Workshop Mandala op hout.

Tijdens de workshop schilder je een mandala op een houten ondergrond in de kleur die je mooi vindt.
Er zijn verschillende mandala voorbeelden aanwezig maar ook is het mogelijk een eigen voorbeeld mee te nemen. Het is ook mogelijk om de Mandala te branden in het hout met een houtbrander. Je kunt tijdens de workshop ook genieten van een  ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 3 uur.

Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Kosten: €27,50

 

118518253_3455963324454160_8978716429012389933_o

 

Workshop ‘Chunky Mand’ haken.   

Om te kunnen aanhaken bij deze workshop is het wel gewenst/belangrijk  dat je de basis steek ‘vaste haken’ beheerst. We gaan een stoere mand haken. Het materiaal waar we mee haken is Bobbiny Jumbo, 9mm garen van 100% gerecycled oeko-tex katoen en een kern van polyester zodat het een zacht flexibel koord is. Je haakt met haaknaald 20 en van een streng Jumbo,… in je eigen kleur. Ja ja het is een echte ‘workout’ !!  Voor de afwerking krijgt de mand 2 leren hengsels en een leren label.   Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met een etagère met lekkers. Aanmelden  via het contactformulier op deze website. Kosten;  €50,00 inclusief alle materiaal, haaknaald in bruikleen. Tijd;  3 uur. avond 19:00 tot 22:00 uur ochtend 10:00 tot 13:00 uur middag 14:00 tot 17:00 uur.

82722191_1259846884215633_6232710257664065536_o

 

Workshop ‘Plantenhanger’ Macramé .

Je knoopt in een paar gezellige uurtjes macrameeën een leuke plantenhanger. Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Je krijgt een eigen ‘klos’ Bobbiny Macramé cord in een tint die mooi in je interieur past of in de serre en gaat daarmee aan de slag. Met de rest van je materiaal kun je thuis nog een mooie plantenhanger maken. Als extra leuk detail kun je ook houten kralen verwerken in de plantenhanger. 

Tijdens de workshop is er koffie/thee met wat lekkers. 

Workshop duur, 2,5 a 3 uur

Kosten; €32,50

kijk voor de data in de agenda op deze website of plan je eigen moment, graag via het contactformulier aanmelden.

 

103941473_3246057655444729_4494970257524163052_o

Workshop Macramé

Tijdens de workshop maak je een mooi Wandkleed aan een stok. Voor dit wandkleed worden drie 3 verschillende basisknopen gebruikt. We werken met materiaal van Bobbiny en je kunt de kleur waar je mee wilt gaan knopen vooraf doorgeven zodat de wandhanger mooi in je eigen interieur past.  We knopen de touwen om een houten stok van 50 cm en een doorsnee van tussen de 22 en 28 mm doorsnee. Je kunt ook zelf een gave boomtak zoeken en meenemen natuurlijk! Ik knip vooraf de touwen op maat.

Deze wandhanger ‘moet’ je staande knopen ivm de lengte van de touwen maar natuurlijk maken we even tijd om zittend van de koffie/thee met wat lekkers te genieten en zal er gezien de tijd voor een  lekker broodje gezorgd worden. 

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met wat lekkers en een broodje.

Tijd; De workshop duurt 4 á 5 uur vandaar dat deze workshop alleen overdag gegeven word. Meestal starten we om 10:00 uur , andere tijden zijn ook mogelijk.

Kosten; De workshop kost €52,50 inclusief alle bovengenoemde materialen en versnaperingen. 

Aanmelden kan via het contactformulier op deze website.

 

70352528_2633704283346739_7399904230653296640_n

 

Workshop ‘Vogels schilderen’   

Tijdens de workshop schilder je een vogel naar wens op een houten ondergrond, dit kan een kleine boomstamschuif, stukje sloophout of grenen zijn.

De workshop duurt 2,5 a 3 uur en je kunt aanschuiven in de avond 19:30 uur of ochtend 10:00 uur of informeer voor andere mogelijkheden.

Tijdens de workshop kun je genieten van koffie/thee met wat lekkers.

Kosten voor deze workshop zijn vanaf €25,00 .

aanmelden kan via het contactformulier op deze site.

61952225_2463670910350078_5368509283761651712_n

 

Workshop Schaduw Schilderen

Het gaat je verbazen hoe leuk deze workshop is om te doen! Het ziet er moeilijker uit dan het daadwerkelijk is want deze leuke techniek is voor iedereen te doen!  Tijdens de workshop wordt de vooraf door ons bewerkte foto, overgebracht met op een kleine maat canvasdoek 20/30 of 30/30 en in geschilderd met zwart/wit tinten. Natuurlijk is er ook tijd om te genieten van een ‘aangeklede’ koffie/thee.

De workshop duurt 2,5 a 3 uur en start ’s avonds om 19:30 uur.

Kosten voor de workshop zijn €25,00 pp.

Leuk met alle collega’s als creatieve teambuildingsuitje.

Wij maken graag na de workshop schaduwschilderen met collega’s, een verzamel schilderij van alle losse schilderijen. Hoe leuk is dat! Gezamenlijk gemaakte Kunst aan de muur op het werk. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

51495604_2269640706419767_2838923316222230528_n

 

 

Workshop Porselein stippen, 

Het porselein stippen blijft leuk, is rustgevend en tegelijk verslavend om te doen. Je kunt een blanco porseleinen voorwerp helemaal naar eigen inzicht en kleur bestippen met porseleinverf. Wij gebruiken de porseleinverf van het merk Pebeo. Voor wie nog nooit gestipt heeft en de workshop ‘Basis Technieken Porseleinstippen ‘ gaat doen, adviseer ik om niet te ingewikkeld te beginnen, haalbaar is in de tijd en je toch met echt iets leuks naar huis gaat,  het rechthoekige presenteer schaaltje te gaan bestippen. Deze workshop kost €29,95  Mocht je dit echt niet leuk vinden kunnen we natuurlijk ook iets anders afspreken of kun je een keus maken uit de kleine voorraad porselein uit de kast.

De verf moet, na een droogtijd van minimaal 24 uur, 3 kwartier op 150 graden worden afgebakken. Dit kan je gewoon thuis doen en anders doen wij dit in het atelier en kun je het later ophalen.

Je keuze heeft geen invloed op de basisprijs. Het servies is geschikt voor dagelijks gebruik maar niet onaantastbaar voor krassen.

Workshop kosten ; De basisprijs €25,00 (exclusief porselein)

Duur van de workshop; 2,5 a 3 uur.

naast deze basisprijs komen de kosten van het porselein er nog bij.

Je kunt  tijdens de workshop genieten van een  ‘aangeklede’ koffie/thee. 

Servies; Vanwege het wisselende assortiment van het servies is het niet mogelijk prijzen per stuk af te geven. Om een idee te krijgen van de kosten, de stuksprijzen van het servies liggen tussen de €2,00 en €10,00 .

           

 

31689066_821960331337626_1788688372219248640_n

 

Workshop – Mozaïek.

Een dagdeel of avond rustgevend en gezellig mozaïeken en dan vervolgens met een pronkstuk naar huis gaan, wie wil dat nou niet!? We hebben naast de bamboe schaal nu ook twee nieuwe houten objecten toegevoegd aan het assortiment dus nu meer keus. Je kunt  tijdens de workshop genieten van koffie/thee met lekkers.

Schaal Mozaïeken

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een bamboe schaal van 30 cm. mozaïeken met deze mooie en stoere pebble stones, in de hier op de foto afgebeelde maten groot en klein door elkaar.  Het voordeel van deze mooie pebble stones is dat je niet moeilijk tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 40,00

60265188_1062061857327471_5915117767089979392_n

 

Serveerplateau op pootjes; 

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een houten Serveerplateau, doorsnee 35 cm. , mozaïeken met de mooie pebble stones. Het voordeel van de pebble stones is dat je niet moeilijk tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 54,00

87069517_2979938498723314_4089064235957485568_n

 

Draaiplateau,

Tijdens de workshop van 2,5 a 3 uur, ga je een houten Draaiplateau, doorsnee 39 cm. , mozaïeken met de mooie Pebble stones. Het voordeel van de pebble stones is dat je geen tegels hoeft te snijden en knippen en toch een hele gave schaal krijgt.

Kosten: € 50,00

87076751_2979938588723305_6907933765759139840_n

 

! De Pebble stones zijn er in verschillende kleuren en kleur combinaties. Je krijgt bij het informatie aanvragen of aanmelden voor de workshop, een overzicht van de kleuren die op dat moment leverbaar zijn. Je kunt dan vooraf een keus maken van de stenen en de voeg zodat jouw schaal of plateau helemaal past bij je interieur.

! De lijm waar de stenen mee gelijmd worden moet eerst 24 uur drogen alvorens jouw project gevoegd kan worden. Het voegen kan je gewoon zelf thuis doen. Uiteraard krijg je de instructies voor het voegen bij het voegsel, licht of donkere voeg, mee naar huis.

Tijd: 2,5 a 3 uur , dagdeel of avond.

Tip, Kijk zelf vast even in de agenda voor de beschikbare momenten.

 

Workshop Schilderen. 

Zo mooi de Nederlandse Seizoenen! Ieder seizoen heeft z’n blikvangers, voor- en nadelen. Bloemen en fruit uit de seizoenen kan je het hele jaar door wel schilderen. Je kunt de bloemen in je eigen kleur en de stijl die je zelf leuk vindt schilderen. De workshop is inclusief alle materialen, bloemen/fruit, canvasdoek van 40×40 , 50×50 en acrylverf. Je mag natuurlijk eigen penselen meenemen.

Tijdens de workshop kan je genieten van koffie en/of thee met wat lekkers.

Afhankelijk van welk dagdeel je komt wordt de starttijd afgesproken. We kunnen ook vanaf 4 personen een lunch of High tea verzorgen.

Tijd: De workshop duurt maximaal 4 uur en Kosten:  afhankelijk van de maat canvasdoek en max. €50,00 pp

 

PhotoGrid_1554896313210  

Workshop ‘Dikke Dame’ schilderen.

Altijd al een zo’n ‘Dikke Dame’ willen schilderen of heb je zin in een gezellig creatief uitje met vriendinnen, gewoon gezellig aanschuiven kan natuurlijk ook! Je kan je eigen ‘Dikke Dame’ uitzoeken en haar in je eigen kleuren schilderen en eventueel versieren met strikjes en/of bling als daar nog tijd voor is. Ik kan er ook voor zorgen dat er een getekend doek klaar staat voor je. De workshop is inclusief alle materialen canvasdoek van 40/50 of 50/50 en je werkt met acrylverf.

Tijdens het schilderen is er natuurlijk tijd om te genieten van koffie en/of thee met een snoeperijtje.

Aanmelden graag via het contactformulier op de website.

Tijd: de workshop duurt 3 en maximaal 4 uur . 

Kosten: afhankelijk van de maat van het canvasdoek  € 40,00 a €50,00

We kunnen vanaf 4 personen ook een lunch of High tea verzorgen.

27654437_783716661828660_1570982253384169742_n

90594964_3048585158525314_1986016839292944384_o

30412110_811413879058938_6242409035490470801_n

Figuur op hout.

 Tijdens de workshop teken en schilder je een afbeelding naar keuze op hout. De houten ondergrond kan zijn; boomstamschijf, steigerhout of vurehouten planken. Door de verschillende houten ondergronden zit er prijsverschil in de workshop. Je krijgt tijdens de workshop een ‘aangeklede’ koffie/thee. De kosten van deze schilderworkshop variëren van  €25,00, €27,50 en €30,00 incl. alle materiaal

20170612 30653095_1863032943747214_3149307782226771968_n 

Workshop ‘Kip/haan op hout’

de naam van de workshop geeft al aan wat je gaat doen. Tijdens de workshop teken en schilder je de kip of haan, in je eigen kleur, een houten plank of steigerhout. Jaren schilder ervaring is geen must, ik kan je vertellen…. dit lukt iedereen! Natuurlijk is er tijdens de workshop koffie/thee met wat lekkers. De workshop duurt 2,5  a 3 uur en iedereen gaat met een mooie  decoratieplank weer naar huis. Kosten voor de workshop zijn vanaf €25,00 pp. Aanmelden via het contactformulier. Je krijgt tijdens de workshop een ‘aangeklede’ koffie/thee.

32095448_825188344348158_2629124269870678016_n

Linnen en Kalkverf

Linnen kalkdoek op wandpaneel,

Tijdens de workshop bewerken wij een linnen doek en bevestigen die op een steigerhouten wandpaneel. Je kan vooraf aangeven met welke kleur kalkverf je wilt werken en er zijn verschillende sjablonen aanwezig in het atelier. Je gaat naar huis met een stoere blikvangen voor in uw huis. Er is ook genoeg tijd om te genieten van de ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 2,5 a 3 uur en kost €39,95  . Er is een schort aanwezig maar het is toch handig om bij deze creatieve activiteit rekening te houden met uw kledingkeuze omdat u aan het werk gaat met kalkverf en lijm.

Linnen Kalkdoek

Tijdens deze workshop maakt u een groot linnen wanddoek, die heel stoer staat aan de muur. U kunt een keus maken uit 3 verschillende technieken. Het kalkdoek past goed bij een landelijke woonstijl. Natuurlijk is er tijd om te genieten van een ‘aangeklede’ koffie/thee. De workshop duurt 3 uur en kost  €35,00. Er zijn schorten aanwezig maar toch is het verstandig om bij deze creatieve activiteit rekening met uw kledingkeuze omdat u aan het werk gaat met kalkverf en lijm. 

32116177_825194901014169_3867763258597310464_n 20170627_220844 23519048_1703055669744943_7209244923682328715_n iets met dames IMG_20160216_220829 IMG_20160229_143654